• Główna
  • O glutenie
  • Dlaczego należy jeść produkty zbożowe
  • Dlaczego nie warto wykluczać glutenu
  • Pytania i odpowiedzi
  • Fakty i mity
  • Zbożowe inspiracje
  • Okiem Ekspertów
  • Eksperci
  • O kampanii
  • Konkursy
  • Kontakt

Okiem Ekspertów

  • Główna
  • Okiem Ekspertów
DZIECIĘCA ALERGIA NA PSZENICĘ, CELIAKIĘ LUB NIECELIAKALNĄ NADRWRAŻLIWOŚĆ NA GLUTEN - JAK JE ROZPOZNAĆ?

Joanna Sawicka-Metkowska

DZIECIĘCA ALERGIA NA PSZENICĘ, CELIAKIĘ LUB NIECELIAKALNĄ NADRWRAŻLIWOŚĆ NA GLUTEN - JAK JE ROZPOZNAĆ?
ZDROWE ŚNIADANIE DO SZKOŁY? KONIECZNIE Z PRODUKTAMI ZBOŻOWYMI!

Joanna Sawicka-Metkowska

ZDROWE ŚNIADANIE DO SZKOŁY? KONIECZNIE Z PRODUKTAMI ZBOŻOWYMI!
PRODUKTY ZBOŻOWE W DIECIE DZIECI – DLACZEGO SĄ TAK WAŻNE DLA ICH ROZWOJU?

Joanna Sawicka-Metkowska

PRODUKTY ZBOŻOWE W DIECIE DZIECI – DLACZEGO SĄ TAK WAŻNE DLA ICH ROZWOJU?
KTO RZECZYWIŚCIE MUSI ZREZYGNOWAĆ ZE SPOŻYWANIA GLUTENOWYCH PRODUKTÓW ZBOŻOWYCH?

Olga Gajek-Daszczyńska

KTO RZECZYWIŚCIE MUSI ZREZYGNOWAĆ ZE SPOŻYWANIA GLUTENOWYCH PRODUKTÓW ZBOŻOWYCH?
DIETA BEZGLUTENOWA - ZASADNA DECYZJA CZY MODA?

Olga Gajek-Daszczyńska

DIETA BEZGLUTENOWA - ZASADNA DECYZJA CZY MODA?
WĘGLOWODANY, INSULINOOPORNOŚĆ, DIETA CUKRZYCOWA – CO ŁĄCZY TE POJĘCIA?

Olga Gajek-Daszczyńska

WĘGLOWODANY, INSULINOOPORNOŚĆ, DIETA CUKRZYCOWA – CO ŁĄCZY TE POJĘCIA?
MISECZKA, SZKLANKA, PIĘŚĆ, A MOŻE… DWUZŁOTÓWKA? JAK W ŁATWY SPOSÓB ODMIERZAĆ PORCJĘ ZBÓŻ DO POSIŁKU

Agnieszka Piskała-Topczewska

MISECZKA, SZKLANKA, PIĘŚĆ, A MOŻE… DWUZŁOTÓWKA? JAK W ŁATWY SPOSÓB ODMIERZAĆ PORCJĘ ZBÓŻ DO POSIŁKU
TŁUSZCZE SPALAJĄ SIĘ W OGNIU WĘGLOWODANÓW?

Agnieszka Piskała-Topczewska

TŁUSZCZE SPALAJĄ SIĘ W OGNIU WĘGLOWODANÓW?
CZY OD WĘGLOWODANÓW SIĘ TYJE? FAKTY I MITY DOTYCZĄCE OTYŁOŚCI

Olga Gajek-Daszczyńska

CZY OD WĘGLOWODANÓW SIĘ TYJE? FAKTY I MITY DOTYCZĄCE OTYŁOŚCI

© Glutenowy Zawrót Głowy | Prawa zastrzeżone | 2021

Kampania organizowana przez Federację Branżowych Związków Producentów Rolnych, sfinansowana ze środków Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych