• Główna
  • O glutenie
  • Dlaczego należy jeść produkty zbożowe
  • Dlaczego nie warto wykluczać glutenu
  • Pytania i odpowiedzi
  • Fakty i mity
  • Zbożowe inspiracje
    • Przepisy dietetyczki Katarzyny Szulc
    • Przepisy dietetyczki Sylwii Maksym
  • Okiem Ekspertów
  • Eksperci
  • O kampanii
  • Do pobrania
  • Kontakt

Przepisy dietetyczki Sylwii Maksym

  • Główna
  • Przepisy dietetyczki Sylwii Maksym
Waniliowy kuskus po treningu
Waniliowy kuskus po treningu
Orkiszowe placuszki na wynos, z jogurtem, owocami, dżemem i orzechami
Orkiszowe placuszki na wynos, z jogurtem, owocami, dżemem i orzechami
Spaghetti z bo(m)bowym sosem koperkowym
Spaghetti z bo(m)bowym sosem koperkowym
Grahamka z żelazną pastą z buraków i fasoli
Grahamka z żelazną pastą z buraków i fasoli
Jęczmienny smoothie bowl z jabłkami
Jęczmienny smoothie bowl z jabłkami
Grzanka z czekoladowym kremem i malinami
Grzanka z czekoladowym kremem i malinami

© Glutenowy Zawrót Głowy | Prawa zastrzeżone | 2021

Organizatorem kampanii jest Federacja Branżowych Związków Producentów Rolnych